Kommentarer från klienter
Jag fick ett otroligt varmt och professionellt bemötande och märkte direkt av effekterna av behandlingen. Linda kände in vad jag behövde och berättade samtidigt vad de olika sakerna var bra för så att jag kan hjälpa mig själv hemma och fortsätta att ta hand om min kropp. Efter behandlingen kände jag mig lugn och mådde mycket bättre än innan. Jag kan verkligen rekommendera alla att besöka tumali care för för mig var det en fantastisk upplevelse som verkligen hjälpte mig med precis det jag behövde.
/F (bokadirekt.se)

Linda är en mycket inkännande och professionell terapeut. Hon hjälpte mig på 10 minuter att hitta lugn i kroppen jag inte känt på över ett år!
Rekommenderar henne varmt!
Kommentar: Ronja hade en specifik händelse där skyddsreflexer hade aktiverats och påverkat livet. Vi kunde snabbt hitta rätt och därmed träna och bryta mönstret snabbt med gott resultat som fortfarande håller i sig.
/Ronja Rönnqvist, leg fysioterapeut (Facebook augusti 2021)
..................................................
Möttes av värme, proffessionalitet och en genuin nyfikenhet. Kände mig sedd, trygg och omhändertagen. Behandlingen var fantastisk och jag fick med mig såna bra övningar med mig att göra hemma. Tack så mycket Linda för din kompetens och din omtanke!
/Malin B. Juni 2021 (Bokadirekt)
.......................................................
Så glad att jag hittat Linda! Hon är engagerad, lyhörd, nyfiken och mycket kunnig. Varm och närvarande. Linda delar generöst med sig av sin kunskap, så att man förstår varför vissa saker varit en utmaning i livet. Det märks att hon älskar det hon gör!
/Esmé A. Mars 2021 (Bokadirekt)
......................................................
Väldigt fint bemötande, och otroligt kraftfull men väl avvägd och fint intonad behandling, djupverkande. Kunnig!
/Katarina R. Februari 2021 (Bokadirekt)
......................................................
Jag sätter bara 4