Tillsammans är vi starkare

14 september 2018 

Varför är det så svårt att be om hjälp?
Som en droppe med ytspänning ligger vissa och spjärnar emot för att inte allt ska rinna ut och försvinna.

Jag tänker återigen på de personer som ”bara gör” utan att du behöver be. Jag har några få sådana vänner och uppskattar dem mer än de kan förstå. Sjävklart agerande för dem, men inte andra av olika skäl.

I dag småpratade jag lite med en glad pensionär på apoteket. Han med ”racer-rullator”, som han sa, när jag sa att han såg snabb ut. Båda i mjukisbyxor och vi såg ganska slitna ut. Det tandlösa leendet jag fick kom från hjärtat och landade mjukt i min fredag. Så enkelt. Han gjorde min dag.

I dagens samhälle glömmer vi lätt att småprata, se varandra i ögonen och för ett ögonblick bara vara helt närvarande i den andras ögon.

Tänk på att en droppe tillsammans med andra blir en sjö, ett hav eller en fors som kan urholka berg. ❤️

Tillsammans är vi starkare!

Våga se en främling i ögonen och var genuint intresserad när du väl pratar.
/Linda, Tumali Care
www.tumali.se
#personligutveckling #tumalicare

25jpg