Vägen framåt

18 maj 2017

Vad behöver du?
Genom åren har jag fått oändliga tips på hur jag ska och inte ska tänka, leva, äta, träna osv. Envis som jag har varit, slog jag dövörat till och gjorde som JAG ville. Det gick sådär. Men tack vare familj, vänner och duktiga terapeuter kom jag tillbaka. Jag lyssnade på mina behov efter att kroppen slutade fungera.

Det är trots allt ändå jag som måste komma fram till var min väg tar slut. När jag ska byta spår.

Det är endast DU som kan ta steget.

Din vän, familj, terapeut kan öppna dörren och ge dig verktyg, men du måste ändå göra jobbet.

Vad behöver du för att komma framåt?
Vad behöver du för att sedan fortsätta och inte nöja dig med att du tagit ett steg.
Vilka personer vill du ha omkring dig?

Jag vill hjälpa dig att komma i rörelse. Med individuellt upplägg för dina behov.

Kontakta mig på Tumalicare@gmail.com
www.tumali.se

Just nu specialpris på MNRI PTSD

#tumalicare #stresshantering #MNRI
Foto: Tumali Care

32jpg