Adopterad och stress

21 april 2017

Som adopterad har jag många gånger känt mig ensam och utsatt. Fri att stirra på och att kommentera. Det går aldrig att förklara känslan för någon som inte är i samma situation. Minnen utan ord som sitter fastklistrade i kroppen och reagerar vid hot om att bli lämnad igen.

Alla bär på sin egen historia och min väg är numera lättare att vandra och fylld av det jag i vuxen ålder har bearbetat och mår idag bättre än någonsin. Jag brinner nu för att hjälpa andra med långvarig stress.

Om du (eller någon du känner) som är adopterad behöver jobba med känslor utan ord, kan jag rekommendera dig att prova MNRI PTSD. Det är kanske lättare att möta mig som också är adopterad?

Läs mer på www.tumali.se

Boka tid på Tumalicare@gmail.com
Jag finns i Stockholm, Danderyd.
Långväga klienter erbjuds billigare boende på Danderyds Gästeri.

/Linda Bok-Zoo
(Blessed Star, på koreanska, står det i mina papper)

#adopterad #stresshantering #tumalicare #MNRI

Foto: Tumali Care

35jpg