MNRI PTSD-en klient berättar något otroligt

28 september 2017

Just nu sitter jag faktiskt och gråter av glädje. En klient hörde av sig. Hen har varit sjukskriven sedan fem år tillbaka och har inte kunnat åka buss under den tiden. Panikångestattackerna har avlöst varandra och tre års KBT hjälpte inte.
Nu fick jag ett sms:

-Nu åkte jag buss och klarade av att åka från xx hela vägen hem till mig, och jag var ganska avslappnad och ingen panikångest! För första gången på fem år känner jag att jag kan bli mer självständig. Tack för möjligheten!

Jag fick tillåtelse att skriva detta då klienten vill att andra också får hjälp❤️

2 timmars bearbetning med Masgutova metoden MNRI PTSD och dagliga övningar. (Klienten var hos mig i måndags. Tre dagar sedan).

Jag lovar inga mirakel, men det är värt att prova. Vi är just nu 14 utbildade MNRI PTSD-terapeuter i Sverige. Jag finns i Stockholm, Danderyd. Långväga klienter erbjuds billigare boende på Danderyds Gästeri.

Kontakta mig på Tumalicare@gmail.com och läs mer på www.tumali.se

Jag vill hjälpa dig att hjälpa dig själv!
Tumali Care
Linda
#mnrisptsd
#mnri
#stresshantering
#posttraumatiskstress
#masgutovametoden