V.E  (Bokadirekt) 5 stjärnor Januari 2024
Jag gick till Linda första gången typ 2018, då var det mest för psykets skull. Nu var jag där som elitidrottare, 6 år senare för kroppens skull och hon är fortfarande lika unik och bra! Har inte träffat eller hört om någon som jobbar med hennes metoder. Hon bryr sig verkligen om en och har en vilja av att hjälpa till. Tipsar alla om att boka en tid, oavsett vad det gäller och jag lovar att ni kommer känna att det är helt värt det!

Anna N (Bokadirekt) 5 stjärnor
Fem av fem! Linda är helt fantastisk. Vi har fått så fin hjälp av henne och min dotter älskar att gå dit!

T.W. (Bokadirekt) 5 stjärnor maj 2023
Magi för kropp & själ!

W (Bokadirekt) 5 stjärnor Januari 2023
My daughter really benefits from Linda‘s professional knowledge and experience

Carina B   (Bokadirekt) 5 stjärnor Januari 2023
Linda är en mycket varm och professionell person. Spännande att prova koppning! Bra för blodcirkulation och lymfflöde. Ryggen känns mycket mjukare idag <3

Malin L  (Bokadirekt) 5 stjärnor Januari 2023
Varm, härlig och lekfull med samtidig skärpa i stunden. Hur många klarar det i mötet med människor i behov av en stöttande hand? Heja allt du är, Linda! 

Madelene E.  (Bokadirekt) 5 stjärnor Januari 2023
Linda är lugn, varm, inkännande och framförallt duktig. Man känner sig väl omhändertagen!


Lina K (Bokadirekt) 5 stjärnor
Helt fantastisk med barn. Var där med min dotter som i vanliga fall har väldigt svårt för nya vuxna men hon lyckas med saker som jag inte trodde skulle gå alls. Hon anpassar sig efter barnet och hittar lösningar.

Susanne H december 2022 (Bokadirekt) 5 stjärnor
Bokade 2 timmar stressreducering hos Linda på Tumali Care. Fantastisk bemötande och jag kände mig trygg och sedd under behandlingen. Hon är en härlig och varm person som ser individen och anpassar behandling efter person. Kan starkt rekommendera Linda.

Anton (Bokadirekt) 5 stjärnor
Var super bra, kände verkligen än förändring och Linda var super bra. Rekommenderar starkt!

Isabella N (Bokadirekt) 5 stjärnor
Blev enorm skillnad, så skön känsla av lätthet i kroppen. Inga tunga ben längre. Fantastiska Linda, superduktig och extremt trevlig och visar sån respekt. Ses snart igen

Charlotte S (Bokadirekt) 5 stjärnor
När stressen och oron tar över då ringer jag alltid Linda på Tumali.

Ulrike N. (Bokadirekt) 5 stjärnor
Very professional, calmness, wellbeing for body and mind

Malin K.för 7 månader sedan (Bokadirekt) 5 stjärnor
Har varit på vårt första besök i sensomotorik hos Linda med vår dotter som har många reflexer kvar. Hon var fantastisk med barn och väldigt kompetent inom området. Kommer gärna tillbaka!

Camilla T (Bokadirekt) 5 stjärnor
Fantastiskt kunnig och otroligt fin med vår son på 9 år som behöver hjälp med sin motorik.

Gabriele S (Bokadirekt) 5 stjärnor
Helt fantastiskt bemötande, vi kommer definitivt tillbaka Tack Linda

Madelene L (Bokadirekt) 5 stjärnor
Linda är superduktig med barn. Vi var hos Linda med vår 7åriga son som har problem med nattväta. Hon förklarade på ett bra och lekfullt sätt , hon var även flexibel i övningarna när hon ”arbetade”med honom då han många gånger hade svårt att ligga still. Kan varmt rekommendera henne!!

Johanna S (Bokadirekt) 5 stjärnor
Linda har ett fantastiskt sätt att bemöta barn och vi upplever skillnad efter bara ett besök och kommer med glädje att fortsätta. Kan verkligen rekommendera sensomotorik på Tumali Care. Detta är något som borde ingå i skolan och det skulle göra en enorm skillnad även på ett samhällsekonomiskt plan.

Ylva P(Bokadirekt) 5 stjärnor
Så oerhört inkännande och kunnig.

Christina C (Bokadirekt) 5 stjärnor
Inkännande, kompetent och noggrann. Mötte klienten.

Christina I. Linda lyssnar och känner in för att ge rätt behandling. Hon har varit en viktig pusselbit för mig när det gäller att komma tillbaka från sjukskrivningen från utmattningen. Att arbeta sensomotoriskt med stress och spänningar har verkligen hjälpt mig. Med sig hem får man tips och trix att jobba vidare med för ännu bättre effekt och hon hör också av sig för att kolla hur man mår. Jag kan verkligen rekommendera Linda och hon skulle utan tvekan kunna hjälpa så många fler.

Anonym
Inkännande, kompetent och noggrann. Mötte klienten.

Lovis T (Bokadirekt) 5 stjärnor
Otroligt fint och professionellt bemötande. Kände mig sedd i min situation och upplevde Linda som både inkännande och inlyssnande. Fick väldigt bra hjälp genom min behandling hos Linda och kommer att gå igen. Rekommenderas varmt!

Reisi N (Bokadirekt) 5 stjärnor
Både jag och min tonårs-son går hos Linda - man blir sedd, hörd och hjälpt. Vilken underbar kvinna! Professionell i all sin mening och alltid varmt mottagande. Jag kände mig som en ny människa.

Anette G (Bokadirekt) 5 stjärnor
Fantastiskt bemötande. Linda är så omtänksam, engagerad och generös med sina kunskaper. Jag kände mig helt trygg och är tacksam för hjälpen jag fick.

Malin B (Bokadirekt) 5 stjärnor
Möttes av värme, proffessionalitet och en genuin nyfikenhet. Kände mig sedd, trygg och omhändertagen. Behandlingen var fantastisk och jag fick med mig såna bra övningar med mig att göra hemma. Tack så mycket Linda för din kompetens och din omtanke!


Anonym Jag fick ett otroligt varmt och professionellt bemötande och märkte direkt av effekterna av behandlingen. Linda kände in vad jag behövde och berättade samtidigt vad de olika sakerna var bra för så att jag kan hjälpa mig själv hemma och fortsätta att ta hand om min kropp. Efter behandlingen kände jag mig lugn och mådde mycket bättre än innan. Jag kan verkligen rekommendera alla att besöka tumali care för för mig var det en fantastisk upplevelse som verkligen hjälpte mig med precis det jag behövde.

Esmé A (Bokadirekt) 5 stjärnor
Så glad att jag hittat Linda! Hon är engagerad, lyhörd, nyfiken och mycket kunnig. Varm och närvarande. Linda delar generöst med sig av sin kunskap, så att man förstår varför vissa saker varit en utmaning i livet. Det märks att hon älskar det hon gör!

Katarina R (Bokadirekt) 5 stjärnor
Väldigt fint bemötande, och otroligt kraftfull men väl avvägd och fint intonad behandling, djupverkande. Kunnig!

Varja E (Bokadirekt) 4 stjärnor
Jag sätter bara 4  eftersom jag blev ledsen när jag var där. Jag gillar Linda, det är skönt att det känns som att hon inte bara vill veta vad som är felet utan att hon faktiskt försöker lära känna mig.

Marie P (Bokadirekt) 5 stjärnor
Mycket bra och proffsigt

Wendela B (Bokadirekt) 5 stjärnor
Fantastiskt bemötande och skön avslappning! Rekommenderar alla att gå hit

Sofia M (Bokadirekt) 5 stjärnor
Det är mycket behagligt att träffa Linda. Hon är alltid respektfull och intresserad, resultatfokuserad och inställd på att göra skillnad. Och det gör hon. Samtidigt är hon pedagogisk och förmedlar en känsla av både kontroll och hopp. Hon kan kroppen. Hon kan sitt område. Och hon är fantastisk i sitt bemötande - både mot barn och mot mig som vuxen. Hon får mina varmaste rekommendationer.

Mattias A (Bokadirekt) 5 stjärnor
Det känns väldigt kraftfullt att integrera bl.a. hjärnan (genom att bl.a. balansera hjärnhalvorna), nervsystemet och de primitiva reflexerna i samma koncept, vilket Linda gör. Man känner sig sedd och förstådd.

Maximilian S (Bokadirekt) 5 stjärnor
Fantastiskt hjälp till sonen! Han gillade det väldigt mycket.


Anonym
Tack Tumali och Linda! Jag blev rekommenderad er av en god vän och det är jag så tacksam för.Att se sin nära gå från stress till ett lugn man inte sett på lång tid är helt fantastiskt. Jag kan verkligen varmt rekommendera Tumali. Om du har ngn kund som vill ringa och har frågor om referenser så är det bara att lämna mitt nummer. Kram Catrin

Anonym
Jag fick ett otroligt varmt och professionellt bemötande och märkte direkt av effekterna av behandlingen.

Anonym
Linda kände in vad jag behövde och berättade samtidigt vad de olika sakerna var bra för så att jag kan hjälpa mig själv hemma och fortsätta att ta hand om min kropp.

Anonym
Efter behandlingen kände jag mig lugn och mådde mycket bättre än innan.

Anonym
Jag kan verkligen rekommendera alla att besöka tumali care för för mig var det en fantastisk upplevelse som verkligen hjälpte mig med precis det jag behövde.

Anonym
Avspännande och skön behandling som även ger ökad kännedom om kroppen. Känner mig glad att jag sprang på din mottagning Linda!