Kommentarer från klienter
Ibland löser hon en kris. Ibland djup stress. Den här gången en känsla av att sitta fast med en trött kropp och ett huvud som inte funkar. Vatten i benen och öm överallt. När jag går därifrån efter behandlingen är det som om jag fått en hel spa-vecka. Kroppen är varm och lätt. Cirkulationen är igång. Och jag är tillbaka igen som mig själv. Mitt bästa jag.
/CS September 2020

Kan varmt rekommendera Linda och Tumali Care!
Fått energikick samtidigt med ett inre lugn jag inte trodde var möjlig. Det varma respektfulla bemötandet från Linda gör det hela till ett Kinderegg! Fler önskningar i ett! Kommer gärna tillbaka!
/I.N. december 2019

Fantastisk behandling. Linda förändrar livet för många.

/A.B. september 2019

Ovärderlig hjälp. Min dotter älskar att komma hit.
/Mamma till adopterad dotter. September 2019

Linda är en fantastisk person som har stor kunskap. Min son älskar att vara här på sensomotorisk träning.
/Pappa till 13-årig son, september 2019

Jag har under en längre tid gått med en inre stress inom mig. Att jag fick chansen och möjligheten att få ta del av den här metoden är jag evigt tacksam för. Behandlingen satte mig i djupsömn för första gången på mycket länge - jag sov 13 timmar! Det är svårt att med ord beskriva känslan efteråt, den måste upplevas. Jag kan varmt rekommendera Linda och metoden hon jobbar med, MNRI.
Mina slutord blir - inget negativt, bara positivt, full av energi och inre styrka.
Tack Linda!
/Anonym, mars 2019
Kommentar: Jag jobbade med MNRI, Tactile System Integration, Masgutovametoden

Supernöjd! Har varit hos Linda 3 gånger nu och får hem nya övningar varje gång. Övningarna är lätta att genomföra och får bra instruktioner. Det känns som att min ryggvärk som jag haft tidigare nästan är borta.
Bakgrund: Klienten ville ha hjälp med motoriska besvär, dåligt arbetsminne och viss smärta i rörelseapparaten. Vi jobbar med sensomotoriska övningar och klienten har tränat flera gånger per dag, alla dagar i veckan vilket har resulterat i en snabb positiv utveckling.
Metod: Sensomotorisk träning
/Paula januari 2018

Min dotter har fått två behandlingar reflexintergrering av Linda.
Redan efter första besöket märktes stor skillnad. Min dotter var mycket lugnare och mer harmonisk. Hon sa själv "det känns så skönt i kroppen".
Jag förstod att det skulle vara bra men kunde inte drömma om att det skulle vara så effektivt. Önskar så att fler fick upp ögonen för behandlingen. (Metoden).
Bakgrund: Jag blev kontaktad av mamman till en 15-årig flicka med diagnostiserad PANS-PANDAS, ett neuroinflammatoriskt tillstånd. Sjuk sedan 9 års ålder med mycket svåra perioder av bland annat sömnrubbningar, magproblem, depressioner och återaktiverade primitiva reflexer och stress. Vi jobbar nu med täta återkommande besök. Metod: MNRI Trau ma Release, Tactile System Integration och Archetype Movement.

Linda är helt fantastisk och har hjälpt mig oerhört mycket. Hon tänker på helheten- kropp&själ som ett.
/Flora 2017

Jag har själv fått behandling av Linda, som är otroligt lyhörd och tar den tid som behövs för att lyssna och hjälpa. Har följt Lindas resa och hon brinner för det hon gör och för att hjälpa, har en fantastisk insikt om hur kroppen fungerar. Rekommenderar Tumali varmt.
/Malin 2017

"Jag har inte kunnat åka buss på 5 år och nu klarade jag det. För första gången känns det som att jag inom en snar framtid kan bli självständig".
/Karin september 2017
(Metod: MNRI PTSD.
Klient med bland annat panikångestattacker).

Linda gör underverk! Jag rekommenderar henne varmt!!
/Johanna

Linda är simply enastående på det hon gör med bred kunskap och ett hjärtligt engagemang. Rek henne varmt.
/V F

Jag har själv fått behandling av Linda, som är otroligt lyhörd och tar den tid som behövs för att lyssna och hjälpa. Har följt Lindas resa och hon brinner för det hon gör och för att hjälpa, har en fantastisk insikt om hur kroppen fungerar. Rekommenderar Tumali varmt.
/Katarina

I was skeptic.
But. It works. Really. "Yesterday" I was sad without energy and steam, today I am Sunshine. I don't really know what Linda did more than it's called reiki and some more letters. I was just laying down comfortable. After the session my body aced, felt dizzy inside and I was very tired. The day after I was as brand new. Magic!
I will do it again. Thanks Linda
/Helene juni 2017
(Metod: MNRI PTSD plus Reiki)

Efter Lindas MNRI PTSD-behandling har jag skrattat mer med barnen än på länge, och haft jobbiga men viktiga samtal med människor som står mitt hjärta nära. Den här processen behövs. Med mycket små rörelser, nästan meditativt, löser Linda knutar i kroppen. Hon når in i det som är viktigt.
/Anonym april 2017

Tack underbara Linda för att jag fick pröva din nya behandling MNRI PTSD (Trauma Release). Dels var det en riktigt skön behandling. Dels så fick jag en riktigt bra reaktion. Kroppen släppte massor av spänningar och dessutom släppte min skriv-blockering. Nu skriver jag för fullt. Kram Charlotte (April 2017)

”Linda har en fantastisk förmåga att se dig som individ och med stort intresse och noggrannhet tar hon fram ett program som ni tillsammans arbetar efter. Det är en häftig resa man ger sig in på, där man lär sig mer och mer om sig själv och sin utveckling. Jag kan varmt rekommendera henne”
/Fredrik januari 2017

Vi blev rekommenderade att kontakta Linda för att jobba med lite rörighet och koncentrationsbekymmer hos vår son. Linda var som en dröm redan första gången. Lätt att prata med och förstod direkt hur hon skulle göra för att få vår son med på noterna. Han tyckte jättemycket om henne direkt. Och övningarna gav utdelning också, lite gradvis har det blivit bättre i skolan och lättare att kommunicera.
/Åsa E december 2016
(Metod sensomotorisk träning)

När jag först kom i kontakt med Linda var hon som en ängel som kom när jag mådde riktigt dåligt.
Det som jag uppskattar mest med Linda är att hon är genuin och har ett så stort, gott hjärta. Kontakten med henne är som en stor, varm kram även på distans.
Hon är förtroendeingivande och förmedlar budskap och kloka råd. Hennes mottagning är väldigt mysig och rofylld.
/Anna E december 2016
(Metod: Reiki)

När jag kom till Tumali Care var det för att arbeta med reflexhantering.
Linda såg efter ett par gånger att min kropp behövde snabbt få tillbaka sin energi.
Efter några behandlingar med stresshantering och reikihealing hade jag med hennes klokhet och enorma kunskap fått tillbaka min energi och var på banan igen. Jag kan starkt rekommendera Linda
/Agneta mars 2016

Jag hade nog aldrig provat på healing om det inte vore för Linda, det har alltid känts som hokuspokus. Men oj vad jag är glad att jag testade!
Blev otroligt avslappnad och har aldrig upplevt samma känsla vid massage eller liknande behandlingar.
Rekommenderas varmt från en tidigare skeptiker!
/Johanna januari 2016

Linda du är helt otrolig! Du gör verkligen skillnad. Empatisk, klok och kunnig. Du tar dig tid och man känner att du BRYR dig.
Kan inget annat än att rekommendera dig till alla - vilket jag också gjort!
/Julie januari 2016

Att få energipåfyllning med healing den här tiden på året är de bästa jag kan göra för att hålla en bra balans hela mörka kalla vintern.
Tack finaste Linda, Love!
/Marie september 2015

Linda vet vad hon gör. Själv har jag ingen aning. Men - det funkar. Prova.
/Anna september 2015

Ibland har man gått länge med ett antal hälsoproblem från en dr till annan. Ibland får man piller som tar bort/bedövar symptomen men mer än så blir man inte hjälpt. Man kanske blir sämre eller bara uppgiven. Jag tror många kan känns igen sig i beskrivingen...
Tumali Care har varit en vändpunkt för mig! Lindas visdom, omsorg och behandling har hjälpt mig och gett mig styrkan tillbaka.
Den vägledning jag har fått har gjort att jag har känt mig trygg. Och äntligen har mina besvär blivit hjälpta.
På resans väg har jag även växt som person. Jag känner enorm tacksamhet över att ha fått tillabaka det som jag trodde inte gick att fixa. Jag brukar längta till att få komma på behandling hos Linda. Varje tillfälle är speciellt.
Rekommenderar varmt till alla- även som personer som vill komma ifrån vardagssress under en timma!
/Alicja 29 sept 2015

Jag rekommenderar varmt Tumali Care! Linda är en mycket klok, intelligent , kunnig specialist. Hon med sitt lugna, lyssnande, kärleksfulla och icke fördömande sätt har hjälpt mig att må bättre och komma tillbaka till vardagslivet efter utbrändheten. Stort tack och stora kramar till dig Linda!
/Diana 2 okt 2015

Linda har behandlat mig vid ett antal tillfällen med resultat att jag upplevt ett inre lugnt som varit fantastiskt. Hon har även hjälpt mig att hålla lite ordning på min insida och min utsida, vem jag släpper in i min hjärna och vad jag stänger ute.
Linda är varm och helhjärtat närvarande i sina behandlingar och har ett genuint intresse för det hon utför. Hon brinner för att hitta vägar som leder till bättre hälsa och välbefinnande. Som hälsopedagog har jag och Linda inte alltid samma synsätt, men jag följer med stor respekt Lindas utveckling och hennes professionalism i allt hon utför. Jag rekommenderar varmt ett besök hos Linda. Det ger själslig frid, nya frågor, intressanta tankar och nya möjliga svar . Tack Linda för att du fört in en dimension till i mitt liv!
/Lotta 24 sept 2015


Den bästa djupavslappning jag någonsin upplevt. Aldrig har jag gått från någon yoga, naprapat eller massage med samma avslappnade lättnadskänsla och lugn. Rekommenderas att prova!
/Karin F

När jag säger "tack" så är det från hela mitt hjärta.
/Victoria

Nu har jag spelat tennis och foten känns så bra. Otroligt att du kunde
läka den gamla skadan som jag trodde skulle hänga med hela livet. Ses snart igen! Kram
/Cissi

Otroligt avslappnande! Rekommenderas!
/Anna

Den som inte prövat kommer få känna på denna underbara energi som Linda förmedlar. Som bomull för kropp och själ.
/Malin

Du har hjälpt mig så mycket och blir helt varm när jag tänker å hur lycklig jag var sist jag åkte från dig! Kram!
/Maria

Helt ovetandes, men nyfiken testade jag. En skön, behaglig och lugn stund med en känsla av intimitet.
I ett stressat samhälle med höga krav från omgivningen kan det vara ett
tillfälle att bara få vara. Utan stress. Om så bara för en timme. Med
lite skönt surr före och efter.
Gört för bövelen.
/Malin D

Utan att egentligen veta vad jag gav mig in på fick Linda behandla mig i
vintras. Det var en mycket intressant och efter ett tag totalt avslappnande upplevelse, som jag bar med mig länge efteråt. Pröva och gå in med öppna sinnen. Tack Linda
/Lotta

Själva behandlingen var okänd för mig men jag var i situationen att jag hade allt att vinna på att med öppet sinne prova och tack vare denna
djupdykning kan jag nu börja ta mig igenom min svåra sorg och njuta av
nuet och den kärlek jag har runt mig  Tack Linda
/Victoria

Hade inga förväntningar då detta var min första gång, hade en fantastisk
upplevelse under de två timmar jag spenderade med dig Linda.
Fick mycket information av dig och fick en del till mig själv också. Det var en skön och avslappnande timme på bänken. Hade massor med energi när jag var klar, kommer definitivt tillbaka igen. Kram till dig
/Liselotte

Sköna stunder med dig Linda som fått mig att ta mig vidare och lugnt och sansat kunna fokusera på det som är viktigt. Känner alltid mycket glädje
när jag kommer därifrån och sover sedan som en stock! Kram
/Maria

Skööööööönt!
/Marie H

En otroligt skön känsla av välbehag och lugn, och full av ny energi! Gillar upplägget med försnack-behandling-eftersnack. Tack Linda, för en
härlig ny upplevelse! När har du nästa tid? Kram!
/Malin S